Skip to main content

Nyköpings Presentkort

Ladda sommar presenten med lokalt och ge Nyköpings Presentkort!

Beställ Nyköpings egna presentkort  – en uppskattad och lyxig present att ge bort.

Genom att köpa detta presentkort stödjer du det lokala utbudet som vi har inom kommunen och samtidigt erbjuda en stor valfrihet när det gäller vad man vill använda kortet till.

Med detta kort kan du shoppa loss i olika typer av butiker, njuta av goda matupplevelser ur det breda lokala utbudet av caféer och restauranger, uppleva en lokal AW eller varför inte ta tag i nyårslöftet och börja träna på gym, boka en PT eller ta ett yogapass. För livsnjutaren så erbjuds även massage, kroppsvård och friskvård.

Detta är bara några exempel på hur du kan skapa guldkant åt någon annan genom att ge bort detta kort. Se den kompletta listan via länken till höger på de anslutna företag som står redo att lösa in detta presentkort.

Belopp och giltighetstid

Presentkortet kan laddas med valfritt belopp mellan 200 – 5 000 kr. Kortet är giltigt i 12 månader från laddningsdatum och är ett engångskort. (Det kan alltså inte laddas på nytt). Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos någon av våra andra medlemmar.

Vid retur eller byte

Lämnas tillgodokvitto eller byts till något annat där varan är köpt. Presentkortet återlöses ej och kan ej lösas in mot kontanter.

Saldo och giltighetstid

Via QR koden
På baksidan av presentkortet finns det en QR kod, rikta din mobilkamera mot den så kommer det upp en länk där du kan se saldo och giltighetstid

Kontrollera saldo online
– klicka på länken: www.getmybalance.com

Eller kontrollera saldo via telefon
Telefon talsvar: 08-525 007 74

Vill du som företag kunna ta emot presentkortet som betalning?

Som medlem i NYSAM så ingår denna förmån.

Läs mer här om medlemskap och om NYSAM

Vår välgörenhets insamling ”Ge vidare…”

Via denna insamling ger vi möjligheter att lokala välgörenhetsorganisationer sätter guldkant åt de som behöver men inte kan…

Insamlingsbössorna kommer att finnas på 5 olika ställen i Nyköping och dessa pengar som samlas in går oavkortat till en lokal välgörenhetsorganisation.

Butiker som kommer att ha bössorna:
Åhlens
Swelion (Nyckeln)
Kronans konditori
Nålsögat
Den första insamlingen är till  Bloom Nyköping

Du kan beställa presentkortet direkt här på hemsidan både som företag och privatperson.

Beställ presentkort online
Här gäller presentkortet

Fanny Öhman
072-333 90 23

Kontakt och information
Nyköpings presentkort

Klicka här för att se var du köper dina presentkort