Skip to main content

Tillsammans för Nyköping

Läs om hur du kan göra en god insats

Tillsammans för Nyköping

Du och jag kan göra en god insats

Nu startar vi en kampanj som ska bidra till att stärka ”Tillsammanskänslan i Nyköping” i Coronatider! Kampanjen innebär att du som företag eller privatperson kan köpa ett presentkort via Nysam som skickas vidare till samhällsbärande verksamheter inom vård och omsorg, utbildning och barnomsorg samt till hemtjänst och äldreboenden. Allt för att ge lite positiva inspel till de verksamheter som verkligen utför ett utomordentligt viktigt arbete under dessa tider.

Är du företagare eller privatperson i Nyköping och vill vara med och stötta de som jobbar i vård, skola och äldreomsorg? Eller vill du stötta nära och kära i en svår tid Då postas presentkortet direkt till mottagaren.

Genom kampanjen kan alla vara med och visa sin uppskattning samtidigt som vi stärker varandra och det lokala näringslivet. Presentkortet kan lösas in hos alla våra medlemmar i Nysam – Nyköpings i samverkan som t ex på restauranger, caféer, dagligvarubutiker, blomsteraffärer samt övrig handel och serviceutbud.

Vi inom Nysam känner att det är mycket viktigt att nå ut med denna viktiga information till kommunens invånare. Allt för att minska de negativa följderna hos företagen i Nyköpingsregionen. Handeln, hotell, krogar, caféer, service m fl är just nu extremt hårt ansatta gällande sin ekonomi.

I ”Tillsammans för Nyköping”-kampanjen finns det även möjlighet att köpa/beställa T-shirts till din personal eller nära och kära. T-shirten I♥NYK finns i vitt och svart och i modeller för både dam och herr.
Priset är 150:- inkl. moms och 38:- skickas vidare till samma kategorier som i presentkortskampanjen.

Du kan köpa/beställa T-shirts på två sätt:

Vill du som privatperson köpa t-shirts så köper du dom hos turistbyrån. Kontakta turistbyrån på turism@nykoping.se eller tel 0155-24 82 00 för mer information.

Vill du som företag beställa t-shirts så mejlar du Bengt Jansson på bengt@nysam.se
eller ringer på 070-598 05 55 så skickar vi ett beställningsformulär.

Nyköping i samverkan:

Du kan beställa presentkortet direkt här på hemsidan både som företag och privatperson.

Beställ presentkort online
Här gäller presentkortet