Skip to main content

Årets Unga Medarbetare

i besöksnäringen

Läs mer och nominera

Vem blir årets unga

medarbetare

i besöksnäringen?

Vilken ung medarbetare inom ditt företag – eller någon annans – vill du lyfta fram och premiera?

Nu har du chansen att nominera en person under 30 år som du tycker har gjort ett enastående bra jobb inom handel- och besöksnäringen under året. Någon som har visat framfötterna när det gäller service, uppträdande, bemötande – eller något annat.

Vi vill ha ditt bidrag med en kort motivering senast 30 november 2023.

Skicka in ditt förslag via formuläret till höger eller maila info@nysam.se

Priset utgörs av ett stipendium på 10 000 kronor. Nysam och Sörmlands Sparbanks stipendium till Årets Unga Medarbetare delas ut vid Näringslivsdagen i mars 2024. Stipendiet har initierats av Visit Nyköping Oxelösund.

Erik Hjalmarsson, Johnells i Nyköping blev vinnare 2022:

Erik har förmågan att se alla kunder, han är lugn och ödmjuk i sin framtoning och lyckas förmedla en känsla av god atmosfär, något som smittar av sig på såväl kunder som medarbetare.

Med på bild, från vänster Emelie Johansson, Sunlight hotel (nominerad), Erik Hjalmarsson, Johnells och Ines Gubelic, Kicks (nominerad)

 

Sofia Ljung på Scandic Stora Hotellet blev vinnare 2021:

”Att vinna Årets Unga Medarbetare har betytt massor för mig. Det var ett bevis på att det man jobbar för märks och gör skillnad!

Vinsten har gjort att jag applicerat mitt servicetänk till det yrket jag sedan fortsatte med men även i mitt privatliv. Att alltid försöka ge det lilla extra gör att människor känner sig sedda och hörda. Det är inte alltid man har bra dagar men att få ge en fin upplevelse till sina besökare är alltid värt det. Serviceyrket är speciellt och att då få bevis på att det man gör är bra ger en kraften att fortsätta leverera och ge kunderna sitt bästa!”

Fyll i formuläret

och skicka in din nominering!