Skip to main content

Årets Unga Medarbetare

i besöksnäringen

Läs mer och nominera

Vem blir årets unga

medarbetare

i besöksnäringen?

Vilken ung medarbetare inom ditt företag – eller någon annans – vill du lyfta fram och premiera?

Nu har du chansen att nominera en person under 30 år som du tycker har gjort ett enastående bra jobb inom handel- och besöksnäringen under året. Någon som har visat framfötterna när det gäller service, uppträdande, bemötande – eller något annat.

Vi vill ha ditt bidrag med en kort motivering senast 31 december 2022.

Skicka in ditt förslag till info@nysam.se för att nominera direkt.

Priset utgörs av ett stipendium på 10 000 kronor. Nysam och Sörmlands Sparbanks stipendium till Årets Unga Medarbetare delas ut vid Näringslivsdagen den 9 februari 2023. Stipendiet har initierats av Visit Nyköping Oxelösund.

Sofia Ljung på Scandic Stora Hotellet blev förra årets vinnare:

”Att vinna Årets Unga Medarbetare har betytt massor för mig. Det var ett bevis på att det man jobbar för märks och gör skillnad!

Vinsten har gjort att jag applicerat mitt servicetänk till det yrket jag sedan fortsatte med men även i mitt privatliv. Att alltid försöka ge det lilla extra gör att människor känner sig sedda och hörda. Det är inte alltid man har bra dagar men att få ge en fin upplevelse till sina besökare är alltid värt det. Serviceyrket är speciellt och att då få bevis på att det man gör är bra ger en kraften att fortsätta leverera och ge kunderna sitt bästa!”

Fyll i formuläret

och skicka in din nominering!