gastabud2013 logo

midNav1midNav2midNav3

Välkommen till NYSAM
Parkeringsanläggningar och priser i Nyköping Skriv ut
Skrivet av Webbredaktionen   
2014-07-14 04:05

Nu finns det färsk information om var man kan parkera här i Nyköping och vad det kostar. Det sitter ju sedan en tid tillbaka ett antal nya parkeringsautomater som drivs i kommunens egen regi. På andra platser är det som förut privata parkeringsbolag.

Parkering fom Juli 2014

Parkeringarna är nu uppdelade i zoner, och det har tagits fram ett dokument och en karta så att man lätt kan se vad det är som gäller.

Ladda ned dokument med karta och parkeringsinformation »
Ladda ned endast karta över parkeringar »

 
Fler kulturfrukostar i Nyköping i sommar Skriv ut
Skrivet av Webbredaktionen   
2014-06-26 05:29

Kulturstråket-140603Nu bjuder Kulturstråket i Nyköping in till ytterligare 2 kulturfrukostar i sommar. Den första kommer att vara på Barnkulturcentrum & Gripes Modellteatercentrum. Då blir det fika med VIP-visning av modellteatrar och information av Lisbeth Sommarström om sommarens spännande teman i Skaparverkstan.

Hålldatum:
2/7 kl 08:00-09:00 Barnkulturcentrum
12/8 kl 08:00-09:00
hos Carl Ryd på nya Glashyttan i hamnen

Ladda ned PDF för mer info »

Kulturstråket är en samverkan mellan konstgallerier, hantverksgruppen och olika kulturmötesplatser i Nyköping. Vi vill synliggöra verksamheten och erbjuda kulturstråket som en upplevelsepromenad längs ån. Kulturstråket ska bli en av anledningarna att komma till Nyköping och stanna i Nyköping.

 
Tusentals kom till invigningen av hamnen i Nyköping Skriv ut
Skrivet av Webbredaktionen   
2014-06-19 16:48

I slutet av juni för 3 år sedan skrevs det här på NYSAM.se om hamnen i Nyköping och planerna om att bygga om den. Hamnen var ju ett av projekten som drevs i NYSAM och man kunde läsa om projektet och se skisser över hur hamnen skulle kunna komma att se ut.

Invigning Hamnen 140618-1

Slutresultatet ser inte riktigt ut som de första skisserna, men när båda kajerna i den nya hamen invigdes på onsdagen, så var det en mycket nöjd Urban Granström (kommunstyrelsens ordförande) som invigningstalade.

Invigning Hamnen 140618-2

Tusentals hade slutit upp för att se och uppleva de nygamla omgivningarna som nu har fått en rejäl ansiktslyftning. Nyköpings Hamn är en av de viktigaste träffpunkterna och framförallt under de varmare månaderna på året. Hamnen är ett populärt stråk för flanörer och har även ett mycket aktivt nattliv med alla restauranger och nattklubbar.

Nu får hamnen även en ny tillgänglighet med möjligheten att lägga till även för mindre båtar, vilket är ett av alla nya bidrag som höjer kvaliteten på omgivningarna vid vattnet i Nyköping ytterligare.

Se fler bilder på NYSAM/Centrumföreningens hemsida »
Se även artikel i SN »

 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 3 av 43
Senaste nytt | Projektledarblogg | Översikt projekt | Vision | Organisation | Arbetsområden | Var med! | Aktiviteter | Media
© NYSAM Alla rättigheter förbehållna | Logga in | Producerat av Anderberg Media